Lediga tjänster

Vi söker konstant duktiga och engagerade medarbetare.

Säljledare/Säljcoach med minst 2 års dokumenterad erfarenhet i ledande befattning sökes!

Helsingborg • Sista ansökningsdatum: 2020-05-06

Har du arbetat som försäljare eller säljcoach och känner dig redo för att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara en roll för dig!

Som säljcoach ska du kunna bidra till att utveckla företaget, motivera dina säljare samt jobba mot att uppnå en bestämd budget för det säljprojekt du ansvarar för.  Det dagliga arbetet går ut på att hålla i uppstartsmöten, medlyssna på samtal, utveckla samt kvalitetssäkra dina säljare. En del administrativa arbetsuppgifter som exempelvis säljanalysering samt budgetrapportering förekommer. Att utbilda samt vidarutveckla säljarna inom säljteknik samt produktkunskap är även en huvudsaklig arbetsuppgift.
 
Vi har ett stort intresse av att utveckla våra medarbetare och därför kommer vi dagligen att arbeta med din personliga utveckling, försäljningsteknik och dina yrkesmässiga samt privata målsättningar. Vårt kontor är beläget mittemot centralstationen i Helsingborg , i 550kvm stora & fräscha lokaler, där du arbetar tillsammans med ca 60 medarbetare.

Vi söker dig som 
är pedagogisk och har ett sinne för struktur och planering. Vi ser att du har minst två års erfarenhet av telefonförsäljning. Vi kommer behöva intyg samt referenser på att du har erfarenhet av att arbeta teamledare/coach/säljande coach. Vi söker dig som vill växa internt och jobba med oss långsiktigt.

 Vi ser även att du är:
- flexibel
- stresstålig
- resultatorienterad
- ordentlig
- självständig och framåtsträvande

Du rapporterar direkt till bolagets VD.

Känner du att du passar in i ovanstående beskrivning och att du är redo för att anta utmaningen. Sök jobbet redan idag, vi håller intervjuer löpande. 

Ansökan