Är du vår nästa kollega?

Connect4U AB grundades 2010 och arbetar nu inom kontaktcenterbranschen med välkända och etablerade företag i Sverige. Bolaget har en bred kompetens inom försäljning, bokning, växeluppdrag och supportuppdrag med fokus på både inkommande och utgående samtal.

Vi samarbetar idag med ett av Sveriges marknadsledande och äldsta lotteriföretag och söker därför nya toppsäljare. I rollen som säljare kontaktar du potentiella kunder med syftet att marknadsföra och sälja deras produkter. Vi söker nu nya säljare till vårt redan duktiga team! Tjänsten är förlagd på dagtid mellan 8-17 och omfattar 100%.

Att jobba på Connect4u innebär att man får fullständig utbildning i både produkt och försäljning. Tidigare erfarenhet är meriterande, men inte ett krav. Vi söker personer som känner igen sig i nedan punkter;

Våra medarbetare berättar!

Jag har jobbat på Connect4u i ca 4 veckor nu, och jag stormtrivs! Här spelar åldern ingen roll, eller vart man kommer ifrån – här finns bara eldsjälar! En fantastisk öppen arbetsplats med fantastiska kollegor och bra ledarskap. Ser fram emot jobbet varje morgon!

Katrin 54 år, Säljare

Jag har jobbat med försäljning i många år och varit på ett par olika arbetsplatser genom åren. För några månader sedan så kände jag att det var dags att gå vidare i karriären för att fortsätta utvecklas i mitt yrke. Jag valde då att söka till Connect4u och jag har inte ångrat mig en minut!

Linus 25 år, Säljare

När jag började på företaget så hade jag tidigare inte jobbat med försäljning. Jag har tidigare varit politiskt aktiv och känner att jag ville prova något helt nytt, men som fortfarande utmanar mig i vardagen. Att få jobba i ett team och med en coach som ständigt finns där och stöttar mig är otroligt roligt! Jag trivs väldigt bra på Connect4u och vill fortsätta utvecklas inom detta företaget!

Jonathan 21 år, Säljare

Vill du jobba med Katrin, Jonathan och Linus?

Då är du varmt välkommen att skicka över din ansökan till oss! Rekrytering sker löpande!

Skicka in ditt personliga brev och cv till jobb@connect4u.se