Karriär

Våra medarbetare berättar

Robin Gabrielsson, Kvalitetsansvarig

Vad arbetar du med på Connect4U?
Jag jobbar idag som kvalitetsansvarig där kontroll av säljarnas införsäljning till kunderna är min främsta uppgift.
Jag säkerställer att vi på kort och långsikt arbetar strategiskt för att uppnå vår service och kvalitetsmål gentemot våra uppdragsgivare samt deras kunder. Detta görs kontinuerligt genom träning, utbildning och såväl interna som externa dialoger.

Hur påbörjade du din karriär?
Jag började arbeta som telefonförsäljare redan under gymnasiet. Vilket passade mig perfekt under mina studier. Mitt mål på den tiden var att tjäna lite extra pengar men efter en tid insåg jag att jag hur kul det är att arbeta med människor som allihopa är drivna och motiverade till att lyckas. Att få vara med och bygga företaget framåt hjälpte mig att växa som person.

Varför är kvalitetsfrågan viktig för ett säljföretag?
Under min tid som både säljare och controller har jag alltid fascinerats av hur olika personer arbetar för att i slutändan få en nöjd kund. Jag har alltid funderat över hur vi som företag kan hålla en hög servicenivå men samtidigt alltid uppnå våra försäljningsmål. Ofta är skillnaden den fokus som man har på detaljer som resulterar i att man får en nöjd och återkommande kund.

Hur blir man bättre på kundbemötande och service som telefonförsäljare?
Genom träning, träning och återigen träning. Man behöver vara konsekvent och se kvalitetsarbetet som både kort och långsiktigt. På så vis kan vi tillsammans uppnå de önskemål, förväntningar och krav som våra kunder och uppdragsgivare har. Lika viktigt är det att skapa en kultur som präglas av yrkesstolthet och driv efter att alltid vilja bli bättre.

Varför ska man arbeta tillsammans med dig på Connect4U?
Att arbeta inom vårt team innebär att du varje dag lär dig någonting nytt och att du varje dag är ett steg närmre ditt mål. Alla har vi olika mål här i livet men de allra flesta unga behöver idag komma ut i arbetsmarknaden. Inom försäljning så får man chansen att visa sina framfötter. Våga ta chansen!